محل لوگو

تحقیق و پژوهش با عنوان ارزشيابي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي هسته عناب (فایل word صد و پنجاه و هشت صفحه ای)

این محصول شامل یک فایل word در رابطه با ارزشيابي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي هسته عناب (عناب اصفهان) مربوط به رشته مهندسی صنایع غذایی و گرایش شیمی مواد غذایی می باشد که شامل 158 صفحه است. خلاصه ای از آنچه که در این اثر وجود دارد به صورت زیر است: گونه عناب از گونه هاي بومي مناطق مختلف ...

80,000 تومان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما